Help No Accelerator Pedal??

Currently reading:
Help No Accelerator Pedal??

G

Gino

Guest
Hi all on the Forum,

Just a quick one for you all. Started my car this morning, put my foot on the accelerator and thought it was loose! Gave the pedal a swift wiggle and put my foot back down ready for action to find it was flat to the floor with the engine running on idel?

What to do other than drive to my local garage up hill and down dale with just the engine running on tick over! Most embarrasing driving through town at 15mph in 5th :)

Havent heard from them yet, any thoughts at all?
 
B

bravoke007

Guest
BROKEN

possible your gas wire is loose or in two seperate pieces divided
 
B

Benissimo

Guest
Cable

Sounds like your accelerator cable has become disconnected, (a 10 min job)or possibly broken ( a 30min job). Either way shouldn't be long before you driving happily again
 
C

Chris

Guest
See previous

Common problem....
If you lift the pedal the cable pops out.
 
OP
OP
G

Gino

Guest
Thanx All for replying

Cheers for that! Have been told by my local garage that i must have hovered up the plastic connection that keeps the cable tought. They have replaced it with a break plastic connection that is similar but not quite right. Although i still have full throttle, the pedal still is rather loose.

Have the clip on order all 28p of it anyway. Should be able to replace it soon.

Thanx all again,

Gino
 

Similar threads

B
Replies
12
Views
403
Nicola
N
K
Replies
2
Views
186
Anonymous
A
Top