Rear wiper problems

C

ChrisR

Guest
My rear wiper seems to be malfunctioning.

When I turn the 'switch' on the end of the wiper stalk, instead of wiping intermitently, it goes non stop. When you turn the switch off the wiper arm will stop wherever it currently is rather than automatically returning to its 'parked' position. (so it requires good timing to get it to go back to where it should)

Similarly, when I press the stalk forward, the wiper activates as well as the squirters but once again the wiper will keep going until you release the stalk. i.e. you cannot give it a quick flick and make it do one wash/wipe, you have to hold it forward and release it when the wiper arm is back in its resting position.

I know its not as bad as it could be cos at least the wiper still works, but its only been going wrong for one day and its already driving me mad!
 
M

mathew

Guest
mine has done this a few times, but it's back to normal now. must be fiat electrics.
 
A

Anonymous

Guest
You brasso'd the boot contacts?

It sounds like the park sensor/contact may be defunct.
 
J

justin b

Guest
Mine does it permanantly now ive just got used to switched it off when it reaches the end of the screen..
justin b
 
OP
OP
C

ChrisR

Guest
Wiper now back to normal!

Good old Fiat electrics!
 
J

justin b

Guest
How did you do it? or did it just go back itself?
justin b
 

Similar threads

T
Replies
3
Views
230
Anonymous
A
M
Replies
2
Views
73
Paul R
P
M
Replies
3
Views
95
Barry
B
A
Replies
1
Views
56
SUBIJA
S
S
Replies
6
Views
472
Craig
C
Top