Register Login
The UK's No.1 Chrysler Owners Forum
Reply
 
Thread Tools
Old 11-02-2013   #1
Join Date: Dec 2011
Posts: 66
Thanks: 1
Trader Rating: 0
United Kingdom 
rusted connections causing light problems!

One of the four pins on the connection on my back left light is rusted, i've tried scraping the rust off with no luck. Anyway..my back left indicator doesnt work when indicating, instead both red lights flash on the left. And when locking my car, the back right indicator flashes, along with all four red ones! Very annoying. Could anybody confirm that it is the rust doing this as 30 for a new light is pricey if it doesnt work. Thanks. Oh, it's a 1.9 multijet btw
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides


Last edited by ben0101; 11-02-2013 at 14:26.
ben0101 is offline Reply With Quote Quote 
Old 11-02-2013   #2
Moderator
 
Andy Monty's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: East Yorkshire
Posts: 13,913
Thanks: 1168
Trader Rating: 0
Andy Monty has donated!
United Kingdom 
Re: rusted connections causing light problems!

try an emmery board (nail file) and or bit of emery paper rolled into a tube with the grit to the inside and jiggle up and down on the pin.. and contact cleaner solvent...

(also clean the plug)

Once clean and working remove plug smother in silicone grease and shove back on
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides


Last edited by Andy Monty; 11-02-2013 at 18:26.
Andy Monty is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Barack Obamas 'beast' causing a few problems. HitomiLee Leisure Lounge 15 29-05-2011 16:49
(T) Injector light appears after 2 miles causing engine to stall. 127250 Barchetta 20 31-05-2010 20:46
alloy wheels causing me problems. help needed mcjacko1987 Bodyshop 5 31-07-2009 12:49
(S) rusted on JjPhoenix Punto (Mk2/2b) 15 25-04-2007 15:03
(G) Air Filter Keeps Causing Problems volxstu Punto (Mk2/2b) 4 26-02-2007 15:46