Tuning  Steering wheel keys don't work

Currently reading:
Tuning  Steering wheel keys don't work

Burakyldz1991

New member
Merhaba, arabam 2016 model 1.3 dizel Easy. Direksiyonuma Android multimedya sistemi kurdum, tuşlar ilk başta çalışıyordu. CANBUS ayarlarıyla oynadım, çalışmadı. Sonra Alpha OBD ile direksiyon tuşu ayarlarını denedim ama yine de düzelmedi. Yardımcı olabilecek biri var mı? Direksiyondaki ses tuşları ve menü tuşları çalışmıyor.
IMG_0699.jpeg

Model
2016
what model and manufacturer multimedia and not change in alfa obd 6 - 8 key etc, flashing kilometers can network wrong selection maybe in multimedia pereference

6 düğmeli anahtarı seçtim, proxy kullandım ama hiçbir şey işe yaramadı. Fabrika radyosunu ona bağlamayı denedim, o da işe yaramadı. Günlük dosyasını nasıl bulabilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz? Fotoğrafları buraya yüklüyorum.
10781.png

This setting doesn't change; for example, it doesn't become absent or present.

Attachments

• Screenshot_20260214-004555.png
    Screenshot_20260214-004555.png
    1.5 MB · Views: 37
Alfa OBD 6 - 8 tuş vb. cihazlarda multimedya modeli ve üreticisi nedir ve değişiklik yok mu, yanıp sönen kilometreler ağda yanlış seçimden kaynaklanıyor olabilir, belki multimedya tercihlerinde bir sorun var.
Merhaba hocam bunu nasıl düzeltiriz bir yolu var mı

Merhaba, sorununuza çare olur mu bilmem ama benim aracımda (Tipo/Egea 1.3 Euro 5 Urban) (android değil ama, kendi orjinal yazılımında) düğmeler çalışmadığı zaman direksiyon altındaki sigorta kutusundan 15 Amperlik Mavi renkli sigortayı söküp takıyorum tuşlar normale dönüyor. Resimde gösterdim. Bu Android multimedya sisteminden memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz? Bir de benim aracımda ilk çalıştırmada marş uzatma sorunu var (Video yükledim). Servis bir şey bilmiyor. Yazılımdan diyorlar ama mazot filtresi ve depo pompası dahil bir çok sebebi olabilir. Beyşehir'de 8000 TL (150 EU) ücret istediler. (Bir ECU bağlantı aparatı alıp kendi yazılım atmayı düşünüyorum. Sizin aracınızda böyle bir sorun var mı? Sorunu olmayan başka bir araçtan Ona göre bir firmware bulup yüklemeye çalışacağım.) Yazılımla ilgili şöyle bir site buldum ama işe yarar mı bilmiyorum.

Attachments

• Egea Sigorta Kutusu Direksiyon.jpeg
    Egea Sigorta Kutusu Direksiyon.jpeg
    118.6 KB · Views: 17
  • Egea mars uzatma sorunu.mp4
    1.2 MB
Merhaba arabam 2016 model 1.3 dizel Easy. Direksiyonuma Android multimedya sistemi kuruldu, tuşlar ilk başta çalışıyordu. CANBUS ayarlarıyla oynadım, çalıştım. Sonra Alpha OBD ile direksiyon tuşunu çalıştırmayı denedi ama yine de düzelmedi. Yardımcı olabilecek biri var mı? Direksiyondaki ses tuşları ve menü tuşları çalışmıyor.View attachment 481413
Merhaba, Android nasıl yüklediniz? Yardımcı olur musunuz? Bu işlerden anlarım, ben de yüklemek istiyorum.

Back