Technical Abarth instrument cluster on jtd

Currently reading:
Technical Abarth instrument cluster on jtd

Kushino

New member
Joined
May 13, 2022
Messages
6
Location
Italy
Hi, I successfully installed the abarth instrument cluster on my fiat stilo 1.9 jtd 116hp.
There’s only a problem, my stilo doesn’t have ASR and the instrument cluster gives me the error. How can I fix it? I thought with a custom proxi alignment (ctrl+alt+c on multiecuscan), do you guys know which byte?
Or do you have any other suggest?
(Of course i did a proxi alignement: it failed on instrument cluster, but KMs don’t blink and the other errors are gone.)
thanks in advance :)
 

Attachments

  • 192C246E-ACF9-424D-BBC2-3810F2234537.jpeg
    192C246E-ACF9-424D-BBC2-3810F2234537.jpeg
    72.8 KB · Views: 77
  • 5C21E244-4424-42B1-BA13-B430D334B94B.jpeg
    5C21E244-4424-42B1-BA13-B430D334B94B.jpeg
    158.8 KB · Views: 45

astacheva

Member
Joined
Feb 7, 2017
Messages
47
Location
Santo Domingo
There’s only a problem, my stilo doesn’t have ASR and the instrument cluster gives me the error. How can I fix it? I thought with a custom proxi alignment (ctrl+alt+c on multiecuscan), do you guys know which byte?
Go to the Can Setup/Proxy Alignment > Adjustments > ABS system and select the ABS System your car has > Proxy Alignment Procedure > Check if the error is still on the cluster > if not you are good to go.
 
OP
OP
K

Kushino

New member
Joined
May 13, 2022
Messages
6
Location
Italy
Hi, thanks for your response.
That was the first thing I did, it was already set‘ed right :(
 
Top