Technical code light is flashing after disconnecting battery

Currently reading:
Technical code light is flashing after disconnecting battery

drifttuner

New member
Joined
Nov 22, 2012
Messages
14
ive just disconnected my battery to do some wiring work. now that ive re connected the battery the code light is flashing. what do i need to do ive put the red key into the ignition but its still flashing :(
 
OP
OP
D

drifttuner

New member
Joined
Nov 22, 2012
Messages
14
after fitting a fully charged battery the code light as now sorted :slayer: however i now need a new fuel pump as ive got power going to it but no noise when priming and still no starting. thankfully a friend came to my aid. do people still use this forum (n)
 

s130

Moderator
Staff member
Joined
Dec 5, 2006
Messages
5,237
Location
Wrexham, North Wales
I still use this forum but as I no longer own a Coupe I only occassionaly visit the Coupe section.

I'm glad a new fully charge battery fixed the code light problem. I've never come across this problem before so was wondering myself what the solution would be.

What did your friend do to save the day?
 
OP
OP
D

drifttuner

New member
Joined
Nov 22, 2012
Messages
14
he gave me a kick up the arse ans said dont quit and get on with it. also i brought a new complete fuel pump system. then found out that it was down to a burnt out connecter to the pump lmao. my naby is back on road gonna fit new fuel filter today. get xmas out the way lower her slightly and fit new back box as some c*nt as kicked my tail pipe off !!!!!




:slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::slayer:
 
Top