Register Login
Mr FIAT - Your #1 source for vintage car parts
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6 Days Ago   #1
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Sad light cluster and parking sensors

I've spent many good years with my crusty 2004 Idea 1.4 without any significant problems. At this point I'm just trying to keep it going as long as possible!

A few months back it told me the offside rear brake light had gone. I went to swap the bulb and it was working - turns out it was intermittent. I left it and put it on my list of "one day soon" jobs.

But, as of today I'm getting errors for the indicator on the same cluster, and it seems like my parking sensors are active all the time (i.e, when driving forward).

I have eLearn and have been looking through the procedures and wiring diagrams, will hopefully be able to get out there with my multimeter in the next few days.

I ask on the off chance someone's having an "a-ha" moment, knowing what I should be looking for here?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

wedders is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
500 Reversing light and parking sensors stopped working Garysaun Newbie Central 4 30-03-2017 23:30
fiat 500 reverse light/parking sensors failure eddiehazelden Tech Talk 3 10-02-2013 19:11
(T) Parking Sensors - Again Maggie Doblo 2 03-05-2011 18:35
(G) Parking Sensors dpclark1977 Stilo 8 22-10-2006 13:38