Register Login
Mr FIAT - Your #1 source for vintage car parts
All the minor and major updates that go on with the forum so that we don't require a new "Whats New" thread all the time.
Rating: 10 votes, 3.00 average.

Select Text to Quote

Posted 26-03-2020 at 10:56 by ben

Small new feature here, but you can now select text in a post and a little menu will pop-up to the right, allowing you to quote just that part.

So you can go through a whole page, selecting bits you like, then down at the bottom they will be ready quoted for you

Doesn't work on mobile (yet) - but I'll see if I can get that sorted.
Total Comments 10

Comments

  1. Old Comment
    Ohh concordo com tu meu caro.
    permalink
    Posted 18-08-2020 at 23:39 by pecif pecif is offline
  2. Old Comment
    Hi have 2006 stilo and heater blower is not working on any.settings please can any one help thanks
    permalink
    Posted 11-10-2020 at 23:11 by Firefox23 Firefox23 is offline
  3. Old Comment
    Being new to this am I posting in the right place thanks
    permalink
    Posted 11-10-2020 at 23:13 by Firefox23 Firefox23 is offline
  4. Old Comment
    Just to say I find this feature really useful - it saves me quite a bit of time when replying to posts.
    permalink
    Posted 30-10-2020 at 18:36 by jrkitching jrkitching is offline
  5. Old Comment
    Hi, Looking for some advice for my 2013 Fiat Panda Easy 0.9Ltr Turbo please. I have just completed an engine replacement due to oil getting into the cylinders. Prior to replacement the vehicle could still be driven however now that I have replaced the engine (which is working well ) there is no acceleration. I have done all the basic checks with wiring harness and even replaced the throttle body but still cannot get it to accelerate. Am i missing something? Any advice would be greatly appreciated as My mechanic and I are at a loss to understand the problem. Thank you in advance.
    permalink
    Posted 11-12-2020 at 00:31 by DJS 1967 DJS 1967 is offline
  6. Old Comment
    I have Fiat stilo 2006 14 heater blower does not work on any speeds I fitted new resister still nothing fuses seem ok . I put a 12 volt surply on the blower itself and yes it worked so I gather it’s not the blower. Where the connection to the resistor is there is a relay running from the cable the relay is above near steering column please help is needed
    permalink
    Posted 13-12-2020 at 02:14 by Firefox23 Firefox23 is offline
  7. Old Comment
    Wow, what an excellent post. That's what I was looking for. I would like to suggest that you continue sharing such types of information.
    [url=https://boxnovel.net]boxnovel[/url]
    permalink
    Posted 30-01-2021 at 03:48 by minion890 minion890 is offline
  8. Old Comment
    To those of you who like the feature, Google says you can still enable it in Gmail Labs. “Quote selected text” lets you highlight text and hit the reply [url=https://xn--80aa1aickgz8b.com/]Электронная[/url]
    permalink
    Posted 03-03-2021 at 13:12 by dariana23 dariana23 is offline
  9. Old Comment
    This has made my life so much easier! thanks
    permalink
    Posted 21-05-2021 at 14:54 by elvieryalex elvieryalex is offline
  10. Old Comment
    Hi Siennaman here,does anyone know how to access the codes for the Electric Power Steering unit on a Bravo T-jet 150 year 2009? And is it possible to alter the codes using a lap-top? My Bravo electric power steering is working fine,BUT,I get a Check power steering show upon the dash when I start the engine. Ciao.
    permalink
    Posted 29-05-2021 at 15:11 by Siennaman Siennaman is offline