What's made you smile today?

Status
Not open for further replies.

kayl0rz

Tina & Buttercup
Joined
Mar 15, 2007
Messages
2,975
Location
Chesterfield
One screen is a laptop, the other is a PC. And the link you are referring to was posted by Helz, not kayl0rz :p

what he said lol

they arent linked in any way! i just have to keep the pc on to use the net cos i cant use the net and do my graphic design work on the mac at the same time.
if i need to use anything off the net i have to transfer **** with a usb :bang:

however.... i aint paying £1,000 plus for a legit copy of CS4!

i might be able to put in on expenses through the business account
 

kayl0rz

Tina & Buttercup
Joined
Mar 15, 2007
Messages
2,975
Location
Chesterfield
i can give you a copy of cs2 for free if thats any help

CS2? are you joking lol

i have CS4... and it was free... however i cant run it and be on the internet at the same time because i got it for free...it sends the info to adobe and they realise it aint a legit key and stops working :bang:
 

ChrisUK

Moderator
Staff member
Joined
Apr 8, 2004
Messages
14,715
CS2? are you joking lol

i have CS4... and it was free... however i cant run it and be on the internet at the same time because i got it for free...it sends the info to adobe and they realise it aint a legit key and stops working :bang:

:ROFLMAO:,
You got a crap release ;). I've got CS4 cracked and Im on the internet too :cool:
 
Last edited:

kayl0rz

Tina & Buttercup
Joined
Mar 15, 2007
Messages
2,975
Location
Chesterfield
keygens for mac versions are hard to find

i might just buy it aint claim it on expenses,, cos i am using it for business purposes.. in the way that if i didnt have it... i wouldnt have a business lol
 
Joined
Feb 22, 2009
Messages
5,540
Location
Leeds, Northern England!
CS2? are you joking lol

i have CS4... and it was free... however i cant run it and be on the internet at the same time because i got it for free...it sends the info to adobe and they realise it aint a legit key and stops working :bang:

Are there many differences between cs2 and for? i might miss out 3 and go straight to 4 if it's worth it. I don't use it that much, I can use it but have no need lately
 

kayl0rz

Tina & Buttercup
Joined
Mar 15, 2007
Messages
2,975
Location
Chesterfield
Are there many differences between cs2 and for? i might miss out 3 and go straight to 4 if it's worth it. I don't use it that much, I can use it but have no need lately

massive differences! CS2 was brought out in 2005 so its massively outdated. CS4 has way more features and i wouldnt dream of going back to CS3 let alone 2!
 

arseofbox

Principality Retained :)
Joined
Jul 16, 2003
Messages
4,795
Location
Midlands
halfords_we_****_it_up.jpg

I LOL'd at that. Little lad joined in too, but didnt know what I was laughing at which made it more amusing.
 
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,598
CS2? are you joking lol

nope wasnt joking. a version of ps that works is better than none at all.

keygens for mac versions are hard to find

i might just buy it aint claim it on expenses,, cos i am using it for business purposes.. in the way that if i didnt have it... i wouldnt have a business lol

keygens are hard to find yes but they do exist. tbh your better off looking for the serials rather than a keygen as such.

i did used to keep lists of working serials but after reformatting due to an overkill of a music and film collection (peaked at something like 85gb:eek:) lost most of them.

but got 5 copies of office 2008 if thats of any use as well
 

pk090

New member
Joined
Mar 20, 2008
Messages
1,132
Location
loggerheads, shropshire
I LOL'd at that. Little lad joined in too, but didnt know what I was laughing at which made it more amusing.

haha!

in other news had one of the exam resit papers though the post looked and read it though and well....i think ive failed the resit aswell lol..so this made me chuckle...maybe they can send me the answers with the test next time lol..
 

Munkul

Just another nutter
Joined
Jun 19, 2006
Messages
3,871
Location
Cumbria
Linky??
I must say, since he has been back, I have only notice one moment where he slipped back into his old ways, but concidering his first post back (it was a real corker, absolutly brilliant) he can be excused.

his title :p

wheres his first post? i wanna see!
 

ChrisUK

Moderator
Staff member
Joined
Apr 8, 2004
Messages
14,715
Kay simple fix. Should work on Mac too

Just block the website/ip that Photoshop uses to verify the key. Leaving the rest of the internet useable. in windows you can use netstat /a to find it out, then exclude that ip/domain using the windows host file, the same must be possible on MAC.

Im not sure on macs but it should be /etc/hosts
 
Status
Not open for further replies.
Top