can't get on a site from this pc

Currently reading:
can't get on a site from this pc

Stu DemonD

Super LOL!
Joined
Sep 12, 2003
Messages
46,073
Re: can get on a site from this pc

Works for me!

Tried clearing out your cookies and cache?
 
OP
OP
dave

dave

******
Joined
Aug 10, 2003
Messages
125,249
Location
Essex/Suffolk border
Re: can get on a site from this pc

could it be at the other end, could site have blocked this ip addy for some reason? :confused:
 

dannygp

Wish mine was a T-Jet :(
Joined
Sep 25, 2007
Messages
3,445
Location
York
Re: can get on a site from this pc

I randomly found that website yesterday. Can still get on now. Wouldn't have blocked you would they :S
 
OP
OP
dave

dave

******
Joined
Aug 10, 2003
Messages
125,249
Location
Essex/Suffolk border
Re: can get on a site from this pc

we can still og in so accout isnt banned, cant think why they would have blocked this ip address
 

306maxi

STOP! Hammer time!
Joined
Mar 3, 2008
Messages
24,533
Location
The Welsh Riviera
Re: can get on a site from this pc

Could be that your ISP has a network issue. I'm with BT and I can access that site.
 

arc

this is where i stand
Joined
Oct 8, 2003
Messages
19,719
Location
Manchester
Re: can get on a site from this pc

sounds like isp dns tbh but try

start > run > cmd > ipconfig /flushdns

if that doesnt work try changing your DNS server from auto to manual and use 194.168.4.4
 
Last edited:
OP
OP
dave

dave

******
Joined
Aug 10, 2003
Messages
125,249
Location
Essex/Suffolk border
Re: can get on a site from this pc

sounds like isp dns tbh but try

start > run > cmd > ipconfig /flushdns

if that doesnt work try changing your DNS server from auto to manual and use 194.168.4.4

i home now, will have to go back tomorrow and try that (y)
also look for gaz's new wheels was too wet today :(
 
OP
OP
dave

dave

******
Joined
Aug 10, 2003
Messages
125,249
Location
Essex/Suffolk border
Re: can get on a site from this pc

sounds like isp dns tbh but try

start > run > cmd > ipconfig /flushdns

if that doesnt work try changing your DNS server from auto to manual and use 194.168.4.4
tried them still no work, then i removed avg completley
then pc restart and i had no net at all
so put it back to auto an it came back:confused:
 
Last edited:

soap_dodger

Not gay, ecstatic!
Joined
Nov 22, 2006
Messages
4,197
Location
Morecambe
Re: can get on a site from this pc

and you think we are gonna help you when you call us geeks? :mad:

:p

I haven't got a clue. :)
 
Top