Register Login
endrop - for all your online needs
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-10-2017   #1
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Car Fan

My fan in car only works on high Speed/ Demist symbol on switch. Sometime it does however work. any ideas of how to rectify this. Also would like to remove the bottom console with the fan switches etc. is it a big job.Regards
John
Likes varesecrazy liked this post
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

Cobbjo is offline Reply With Quote Quote 
Old 04-10-2017   #2
Join Date: Mar 2012
Location: Northwest
Posts: 671
Thanks: 3
Blog Entries: 8
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: Car Fan

This is likely the resistor pack, you will need to replace it.

This video shows where it is.

check the wires to it, the connectors (remove them - check they are not burnt out).
Remove the resistor pack, you may need to replace it -they are available online.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

EvoStevo is offline Reply With Quote Quote 
Old 17-10-2017   #3
Join Date: Mar 2012
Location: Northwest
Posts: 671
Thanks: 3
Blog Entries: 8
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: Car Fan

Coincidentally, I am now getting this problem too - I need to remove and repair my resistor pack

I'm glad someone linked a video for it, im gonna find that useful
Likes varesecrazy liked this post
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

EvoStevo is offline Reply With Quote Quote 
Old 21-10-2017   #4
Join Date: Mar 2012
Location: Northwest
Posts: 671
Thanks: 3
Blog Entries: 8
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: Car Fan

There are actually 2 platsic bits that needed holding while the resistor pack is slid length ways to be able to pull it out.


Turns out I just needed to plug in, out, in, out, (shake it all about) the plug as it was a dodgy connection. mine works now.
Likes varesecrazy liked this post
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

EvoStevo is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) fan motor for ac in the car Glen p Punto (Mk2/2b) 7 04-07-2016 14:08
(G) Car Fan broke Samuelz2009 Punto (Mk2/2b) 1 24-10-2009 20:46
In car fan noise Mike FIAT Boo Archives 4 01-04-2009 07:55
(G) Fan in car not working lorenzo Punto (Mk2/2b) 8 23-12-2008 19:11
(T) Fan on when start car? Adamski Cinquecento / Seicento 6 26-03-2004 20:31