Register Login
The UK's No.1 Chrysler Owners Forum
Reply
 
Thread Tools
Old 27-03-2012   #1
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
USB + AUX Port not working in my EvoGP

Had my Punto Evo GP since start of Sept (61 plate).

Been great so far, but yesterday morning both the USB port and the AUX port have stopped working, meaning I can't play any music!

Tried two different iPhones and two different USB cables and switched to an AUX, (Headphone socket) cable but still nothing.

Hoped leaving it overnight would fix it, but still not working this morning.

100% certain it's not had any type of liquid on it as I look after my car.

Any tips?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

CeleBL is offline Reply With Quote Quote 
Old 27-03-2012   #2
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: USB + AUX Port not working in my EvoGP

I know it's only been a short space of time since I posted this but I found this fixed it:

Unclipped the battery under the bonnet.

Waited 5 / 6 mins.

Reclipped the battery cable back on, shut the bonnet.

Started the car, and it was working fine.

Only problem was it reset my cars time and date, and reset info such as Average miles per trip ect.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

CeleBL is offline Reply With Quote Quote 
Old 27-03-2012   #3
Moderator
 
Andy Monty's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: East Yorkshire
Posts: 13,913
Thanks: 1164
Trader Rating: 0
Andy Monty has donated!
United Kingdom 
Re: USB + AUX Port not working in my EvoGP

That was going to be the method i was about to describe been a windows based computer it does occasionally benefit from been turned on and off again
__________________
What Goes Up Must Come Down.....

Quote Originally Posted by Most Easterly Pandas View Post
Massive gash
Quote Originally Posted by EmmaM88 View Post
Just a little touch up
Andy Monty is offline Reply With Quote Quote 
Old 27-03-2012   #4
Join Date: Mar 2012
Location: Northwest
Posts: 671
Thanks: 3
Blog Entries: 8
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: USB + AUX Port not working in my EvoGP

I wonder if this resetting of the computer is possible with only a fuse pull rather than the whole battery so as not to affect everything else?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

EvoStevo is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB device drivers - why do they need reinstalling if a different USB port is used? JonnyBoy Computing 12 24-10-2012 03:08
Help with new Blue&Me USB Port - Not working!! jtpyett Blue and Me 4 28-05-2011 18:39
(T) GP Aux Port? scholsey94 Grande Punto 1 13-05-2011 12:17
(T) AUX Port gsxr6OO Grande Punto 1 15-08-2010 10:51
aux port for GP J6HAU I.C.E 0 24-06-2009 00:57