Register Login
endrop - for all your online needs
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27-02-2012   #1
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
cold start problems but not when warm

Hi all im new here and are the very proud owner of a fiat stilo 1.6 active sport in black,
i have just purchased the car two weeks ago and are very very happy with it apart from one problem
When cold it takes me ages to start but when its warm it starts straight away have the rpm sensor changed but its still the same garage cant seem to find my problem to my dismay may any help would be really appreciated

chris
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

jkfcomputers is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(G) No start when cold, fine when warm blkrose Bravo / Brava 2 28-02-2012 21:04
(G) Cold start problems Beavis64 Punto (Mk2/2b) 8 06-01-2010 01:39
(T) Seicento - Start problems when warm sergio2u Cinquecento / Seicento 5 17-12-2009 04:34
(T) warm start problems cockerhoop Cinquecento / Seicento 1 19-03-2007 14:05
(T) Uno 60s, 1988. Stalls/not start when warm, ok when hot or cold Ankhst Uno 5 04-12-2006 07:22