Register Login
Save up to 15% with Adrian Flux insurance!
Reply
 
Thread Tools
Old 28-01-2006   #1
Join Date: Oct 2004
Location: Budapest, Hungary
Posts: 35
Thanks: 0
Trader Rating: 0
Hungary 
td100 cold start

Hi All!
I have a little problem with my TD100 engine!
When the temperature is cold the engine is strating very good.
I am waiting maximum 10 seconds and after the engine is starting.
But.
After the start the baseic rpm is wavering between 700 and 800 rpm. But this wavering is very fine but I see on the rpm meter. After 5-7 minutes the engine has a good basic rpm . ( about 800rpm )
No smoke, nothing other things only this wavering maximum 5-7 minutes.
The Fast Idle valve is working . And I do not know what is the problem!
Any solution?

Thank you
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

whity is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) Loss of power at cold start up Bo~Select@ Stilo 24 06-03-2006 23:28
Fiat Tipo Won't Start When Cold marlar Lets Talk FIAT 0 22-03-2005 07:44
(T) Yet another Punto that won't start from cold TerryH59 Punto (Mk2/2b) 1 30-01-2005 12:15
(T) Cold Start spray fixed it . How ? Oilslick Punto (Mk1) 5 02-12-2003 03:05
(T) punto 1.2 difficult/impossible to start from cold alivel Punto (Mk2/2b) 2 16-11-2003 02:47