Register Login
Save up to 15% with Adrian Flux insurance!
Reply
 
Thread Tools
Old 14-03-2011   #1
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Mk2 Punto Misfire when cold

Hi PLEASE HELP!

1.2 8v punto 2003

misfiring (loss of power) when first start from cold.
feels like its going to cut out and has once or twice.
plugged in and read code for Oxygen Sensor fault (P1170) so fitted new lambda sensor.

in last 2 weeks its had:
2 new coil packs
HT leads
Plugs

also in last month or so I have had Head gasket done, water pump etc...

97000 miles and ready to burn it!

also strong smell of petrol when setting off from cold again! ?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

paul1990 is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(G) Anyone had a Mjet misfire at cold? whitz Panda 8 05-12-2010 15:42
Punto Mk2 1.2 16v Misfire luke15000 Tech Talk 6 01-02-2010 04:54
(T) Mk2 Punto Misfire Biz Punto (Mk2/2b) 1 12-12-2009 19:22
(G) cinq cold start misfire bhola Cinquecento / Seicento 7 24-10-2007 23:12
(T) Misfire when cold firefly Cinquecento / Seicento 8 08-12-2004 14:55