Register Login
Mr FIAT - Your #1 source for vintage car parts
Reply
 
Thread Tools
Old 28-08-2019   #1
Dean
 
Zeewulf's Avatar
Join Date: Mar 2014
Location: Redditch, West Midlands
Posts: 1,077
Thanks: 52
Trader Rating: 0
Zeewulf has donated!
United Kingdom 
Oil Pressure Sensor

All,

Have a niggling problem which is driving me nuts. Had an Oil Pressure Sensor error come up, checked the part and found that it had broken in two. So changed the part for a new one, connected everything back up and still get the error in MES.

Now the ONLY way I can clear the error via MES is to have the engine running which then allows me to clear the error message. Now as soon as i stop the engine and restart the error comes back saying it's not getting a signal from the sensor P something or other on the fault code.

Now the sensor is brand new, fitted correctly and connected up. So any ideas why I keep getting the same fault even though the parts been changed ?

Mine's a 1.4 16v engine it that makes a difference.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

Zeewulf is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) oil-pressure sensor bobby1000 Punto (Mk2/2b) 1 31-03-2019 16:20
(T) Oil pressure sensor Acapulco gold Ducato 0 15-06-2012 13:08
(G) oil pressure sensor topgear007 Ulysse 0 19-10-2009 15:58
(T) Oil pressure sensor itiejim Bravo / Brava 6 13-09-2007 11:50
(T) Where is oil pressure sensor? boye Punto (Mk2/2b) 9 16-05-2005 22:47