Register Login
FIAT Auto Specialist Team
Reply
 
Thread Tools
Old 13-09-2017   #1
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Blue and me USB port

So I always connect my iPhone to the blue and me UBS port to listen to Spotify and I thought my problem was with the cheap leads I've been buying but I've gone out and payed well over the odds for a good one and it was fine until I disconnected my phone to run in the shop and come back in but no joy.

Theres power going to the lead (it has a little light on it) but it's like it's not detecting my phone at all.

This is why I kept buying new leads. They work for a few weeks at most and then nothing.

I've contacted my local fiat servicing centre and they wand 90 GBP just to diagnose it.

Anyone have any ideas please? I really don't want to pay that much for a diagnostic check and then the cost of parts and labour on top
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

Kempy07 is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue&Me USB Port Broken DangerMouse94 Blue and Me 0 04-10-2015 12:21
(T) Broken USB port: Blue and Me TheSilverFox Grande Punto 4 18-08-2012 15:05
(G) Blue and me, only 1 usb port, help please. scottyedlin19 Grande Punto 3 16-10-2011 18:46
Help with new Blue&Me USB Port - Not working!! jtpyett Blue and Me 4 28-05-2011 18:39
Using the Blue & Me USB Port as a power supply allwhitenow Blue and Me 4 17-03-2011 18:03