Register Login
endrop - for all your online needs
Reply
 
Thread Tools
Old 20-10-2017   #1
Join Date: Sep 2017
Location: Russia, Moscow
Posts: 3
Thanks: 0
Trader Rating: 0
Russia 
The problem with radio and blue&me

Hi all. I apologize in advance, I write through the Google translator. Recently bought a FIAT Croma 1.9 D 2008.in. I have this problem. No sound with Blue&Me. The phone connects, it goes to the screen of the instrument panel, the car sees USB-flash, shows the names of the music tracks on the screen of the instrument panel, but the sound on the speakers is not. In the same way radio does not turn on and off with the ignition, only by force. I would really like to get some tips from You. Thank you.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides


Last edited by NZombi; 20-10-2017 at 19:25.
NZombi is offline Reply With Quote Quote 
Old 22-10-2017   #2
Moderator
 
g8rpi's Avatar
Join Date: Nov 2013
Location: Cambridge
Posts: 4,040
Thanks: 405
Trader Rating: 0
g8rpi has donated!
United Kingdom 
Re: The problem with radio and blue&me

Hi,
Sorry I have no knowledge of Blue and Me. I can only suggest that you get a Fiat dealer or someone with Multiecuscan to look at it. Did it ever work or was it broken when you got the car?

Robert G8RPI.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

g8rpi is online now Reply With Quote Quote 
Old 23-10-2017   #3
Join Date: Sep 2017
Location: Russia, Moscow
Posts: 3
Thanks: 0
Trader Rating: 0
Russia 
Re: The problem with radio and blue&me

Quote Originally Posted by g8rpi View Post
Hi,
Sorry I have no knowledge of Blue and Me. I can only suggest that you get a Fiat dealer or someone with Multiecuscan to look at it. Did it ever work or was it broken when you got the car?

Robert G8RPI.
Thanks for the answer.
I have a Multiscan. I tried to make PROXY Allignment, it fails, on the instrument panel and the teleconvergence module.
When to buy a car, it did not work anymore
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

NZombi is offline Reply With Quote Quote 
Old 23-07-2019   #4
Join Date: Aug 2017
Posts: 7
Thanks: 0
Trader Rating: 0
Bulgaria 
Re: The problem with radio and blue&me

See if the blue and me is connected to the Radio, it's the yellow plug on the back of your radio. It's often pretty loose, so if someone was playing with the radio could be that it's not connected.
Greetings Nikolay
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

Nikolay Gerov is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) Blue&Me or Sony BT Radio rowladar Grande Punto 0 11-05-2017 21:34
(T) Radio and blue&me problems Andromedo Grande Punto 2 09-08-2016 06:45
Fiat Bravo II radio and Blue&Me RiCkYLiNk I.C.E 0 22-07-2014 09:29
Blue&Me still work with aftermarket radio? Buller I.C.E 0 11-11-2013 16:34
(T) AUX/line-in in standard (non-Blue&Me) radio HappyHound 500 1 30-04-2009 13:26