Register Login
endrop - for all your online needs
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-03-2010   #1
Join Date: Apr 2008
Location: Tamworth
Posts: 362
Thanks: 10
Trader Rating: 0
United Kingdom 
rough idle at startup

its been going on for a while now, but when i first start the car it idles really rough until i put some gas on. then its fine. At first i thought it was just the cold weather but it happenes late in the day too. Once its started the first time it starts fine and for the rest of the day. Sounds like the throttlebody is to blame but i cant find any problems with sensors etc (no ecu light on dash). Any ideas? Iv'e cleaned airfilter, had new plugs,ht leads and coil.

ps. it is running a little rich also.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides


Last edited by xander_trippin; 10-03-2010 at 00:48.
xander_trippin is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) Rough Idle on 1.2 8v Digimods Punto (Mk2/2b) 9 08-11-2009 21:30
(G) Rough Idle BenW Panda (Classic) 17 23-06-2008 12:49
(T) Desired Idle revs, rough idle, slack throttle cable? ronnieronson Cinquecento / Seicento 13 15-09-2007 10:18
(T) Wibbly idle on startup arc Cinquecento / Seicento 17 23-07-2005 10:29
(T) rough idle! MintySport Cinquecento / Seicento 2 01-07-2005 09:55