Register Login
Mr FIAT - Your #1 source for vintage car parts
Reply
 
Thread Tools
Old 1 Week Ago   #1
Join Date: Dec 2014
Posts: 5
Thanks: 0
Trader Rating: 0
Netherlands 
Blue&Me, no media player

Until last week the Blue&Me of my Punto Evo 2011 just worked perfect. Connect cable to usb port in car and to cable in iPhone and just play Spotify.
Took a drive while listening to Spotify and on our way back Blue&Me refused to jump from AUX to Media Player.

Tried different things already:
- other USB cables
- other phone
- disconnect battey of Punto for a while (needed to be done anyway as car was at mechanic)
- update Blue&Me

Still nothing, sometimes, by accident it 'jumps' on Media Player for 1 second and back to AUX again.

Any suggestions?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

JudithvO is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media player & Blue&Me & Samsung Galaxy S5 Grimmjoww Blue and Me 2 23-08-2016 15:24
(G) Blue & me media player johnshell Grande Punto 3 23-07-2013 19:19
blue & me media player RaYaN Blue and Me 0 12-11-2011 16:42
Blue & Me Media Player Adaptor Kraftwerk Blue and Me 4 29-06-2009 11:04
Blue & Me - Media Player jetweed Blue and Me 7 05-09-2006 12:00