Register Login
Lamps by Post - For all your lighting needs
Reply
 
Thread Tools
Old 02-08-2017   #1
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Blue&Me but not so blue

Hi!

My GF has a fiat 500 twinair from 2010

It has blue& me installed but it has never worked..

The original blue&me plug is installed, please see the pic of the radio in the car, and does anyone know why it doesnt work?

Aux never becomes an option on the radio.. everything is plugged in and the usb port has power (you can charge your phone) but there is no way of selecting Aux on the radio unit..

I have seen it say "no source available" after fiddling with it for a long time but i have never managed to get that message since..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_7586.JPG
Views:	11
Size:	2.75 MB
ID:	182955  
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

JasonPap is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue & Me Sat Nav - Blue&Me Map - updates .? Dickthebuilder Blue and Me 9 24-11-2014 15:35
Easily Add AUX to USB only Blue&Me (Alternative to Blue&Me Adaptor) CBrindle Blue and Me 1 23-11-2014 22:59