Register Login
Save up to 15% with Adrian Flux insurance!
Reply
 
Thread Tools
Old 28-01-2012   #1
Join Date: Jan 2012
Location: Birkenhead
Posts: 695
Thanks: 23
Trader Rating: 0
United Kingdom 
rear window washer stopped working

as title says. i have a 06 punto grande thingy, and the rear washer has stopped working. theres no sound or anything.
the front washer works, and i cant see it being the motor, so im thinking fuse maybe? unless they run off the same fuse(like my 306)

the wiper motor still works btw
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

lou5590 is offline Reply With Quote Quote 
Old 31-01-2012   #2
Join Date: Aug 2009
Location: Broxbourne, Hertfordshire
Posts: 964
Thanks: 31
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: rear window washer stopped working

It's strange that it does not work at all, as both are fed from the same pump literally just different lines. Does the pump make any noise then you try to use the rear washer?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

TallTom is offline Reply With Quote Quote 
Old 31-01-2012   #3
Join Date: Apr 2009
Location: Kent
Posts: 9
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: rear window washer stopped working

My first thought was the hose connecting to the rear washer had disconnected somewhere.

Might be worth a look checking where the hose has it's connections first to see if it has come loose.

In the times I've seen this happen it has been the hose come loose.
__________________
Abarth grande punto,carbon fibre airbox,various pipes changed,larger intercooler,custom cat back quad exhaust,eibach sportlines,tmc box,protoxide bov,now in matte black
Aaron87 is offline Reply With Quote Quote 
Old 06-02-2012   #4
Join Date: Jan 2012
Location: Birkenhead
Posts: 695
Thanks: 23
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: rear window washer stopped working

Quote Originally Posted by TallTom View Post
It's strange that it does not work at all, as both are fed from the same pump literally just different lines. Does the pump make any noise then you try to use the rear washer?
hey again sorry i just realised i posted this in the abarth section :s sorry

anyway, there is no sound from the motor when i do the back wash, the wiper doesnt even move, but i can turn on the wiper and when i select reverse the wiper also goes. if it was a loose hose, wouldnt i still hear the motor goin?
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

lou5590 is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) window washer and flash full beam not working :( sean421992 Cinquecento / Seicento 5 19-10-2009 22:46
(T) window washer not working Aimee83 Punto (Mk2/2b) 2 09-08-2009 19:37
Rear Speakers & sub stopped working Xero I.C.E 4 02-12-2008 14:47
(G) REAR SUNROOF STOPPED WORKING on Multipla coopersan Multipla 2 03-04-2008 19:57
(T) Rear wash - stopped working? Help... h10ndr Cinquecento / Seicento 11 20-04-2005 01:57