Register Login
im Axle Specialists
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-04-2021   #1
Join Date: Apr 2021
Posts: 8
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Rear wiper not working

Hi , Iíve got a rear wiper that doesnít work when turned on , what could it be, I canít find a fuse to it either.
Thank you
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

Jonboy1919 is offline Reply With Quote Quote 
Old 11-05-2021   #2
Join Date: Apr 2011
Posts: 60
Thanks: 4
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Re: Rear wiper not working

It will be water down the shaft causing it to seize. Common Alfa Fiat problem.

See this...
https://www.alfaowner.com/threads/so...seized.862546/
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

OldEngineer is offline Reply With Quote Quote 
Old 11-05-2021   #3
Join Date: Apr 2011
Location: Near the M4
Posts: 28,481
Thanks: 1115
Trader Rating: 0
varesecrazy has donated!
United Kingdom 
Re: Rear wiper not working

Halfway down this thread page

https://www.fiatforum.com/marea/3315...6=#post4043405

I had to do both of my marea weekends frozen spindles
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

varesecrazy is offline Reply With Quote Quote 
Old 1 Week Ago   #4
Join Date: Jun 2021
Posts: 11
Thanks: 0
Trader Rating: 0
USA 
Re: Rear wiper not working

Check the motor if it is getting power.
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

gredoeb is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) Rear wiper working on its own and rear stop light sensor false information ahmett 500 15 22-12-2015 09:07
(T) Rear wiper not working shotgun Qubo 6 06-01-2015 19:48
(T) rear wiper not working angelauk Punto (Mk1) 4 04-06-2013 21:44
(T) Rear Wiper not working Dan SX 01 Cinquecento / Seicento 3 14-01-2009 09:54
(G) rear wiper not working webbo1975 Punto (Mk2/2b) 5 11-12-2006 00:18