Register Login
Shop4Parts - UK's largest online superstore for FIAT and Alfa Romeo parts
Reply
 
Thread Tools
Old 09-09-2018   #1
Join Date: Oct 2012
Posts: 29
Thanks: 0
Trader Rating: 0
United Kingdom 
Software glitch ?

Yesterday 08/9 we drove 180 miles no problems. Return journey was strange, started car (500l twin Air) sounded a bit wooly but thought it was my ears! Pulled away,I could have gone faster if I had been pushing it. Heavy foot gave a bit of acceleration but any gradient just slowed down regardless of foot pressure. Stopped and checked the dogs hadn't hidden a toy under the pedal, don't laugh they have done it before. Mrs Boss complained the air con was at max chat but no light on. Fiddling about I found speed limiter was Off but set to 63mph and cruise was Off but set at 35mph,I I rarely use either. I was reluctant to turn engine off in case everything stopped so we continued home much I expect to the annoyance of the rest of the A1 users. At home I switched off and back on after a couple of minutes and all Okay.Has anyone else experienced this?
ps I hadn't fiddled with anything beforehand !!
__________________
FIAT Forum Useful Links:
Donate to FF | Buy FF Merchandise | Classifieds | FF Insurance | How-to Guides

pkam is offline Reply With Quote Quote 
Reply
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(T) Aircon glitch babbo_umbro Panda (2012+) 6 05-09-2016 13:39
(T) Annoying glitch dori2o Punto (Mk2/2b) 4 08-01-2011 20:50
(T) Washer bottle glitch sarahlou75 Cinquecento / Seicento 3 24-10-2010 22:34
ps3 glitch custard Gaming 28 04-03-2010 16:38